torstai 21. maaliskuuta 2013

Snadistadi


Keskiviikkoisin ei Aapella ole kerhoa. Useimmiten ollaan menty puistoon, mutta eilen oli niin hyytävä tuuli, että päätettiin tehdö jotain ihan muuta. Oltiin jo aiemmin luvattu Aapelle tarrataulu-palkinnoksi reissu Snadistadiin, mutta se peruuntui kun paikka ei ollutkaan vielä auki, vaikka FBn:n mukaan olivatkin avoinna. Onneksi Aape iisinä typpinä mukautui asiaan, vaikka pettymyksestä kovasti puhuttiinkiin monta viikkoa.

Olen käynyt Hoplopissa, Naurusaaressa ja Leikkiluolassa ja näistä sisäleikkipuistoista tämä on ehdottomasti paras. Sopivan iso, monipuolinen, siisti ja ihanan värikäs. Lapset tykkäsi erityisesti niistä vekottimista, jotka puhalsi palloja ilmaan. Vähän paikka kaipaa vielä hiomista, mm. tiedottamisen suhteen, mutta armoa on annnettava, tää mestahan on avattu vasta 15.3. 

Miinuksena mainitakoon myös meteli. Tokikin pomppulinnojen ylläpitoon tarvitaan isoja puhaltimia eikä niitä äänettöminä saa,mutta silti jatkuva hurina rassaa kuuloa. Lisäksi siellä on muutama laite, joiden tilulii-äänet saa korvat huutamaan.  

**

Mentiin aamusta Muksuklubiin, jossa on ohjattua toimintaa, se on suunnattu kotihoidossa oleville lapsille. Muksuklubi järjestetään joka arkiaamu klo 10-12.  Eilen oltiin ainoa perhe siellä, sen takia ohjaus vähän tökkikin. Vähän aikaa jaksoivat lapset loruleikeissä fiilistellä mukana, mutta nopeasti alkoivat liukumäet ja pallomeret kiinnostaa enemmän. Eikä siinä mitään, lasten ehdoillahan tämmöisiin puistoihin mennään! 

Loppujen lopuksi suurin elämys ainakin Aapelle taisi olla metromatka, vaikka se vähän jännittikin.



Tää tyyppi rakastaa liukumäkiä, parasta on laskea mahallaan jalat edellä. 


Hiekka on herkkua!

Aape diggailee ilmakiekosta. Yritin saada parempaa kuvaa, mutta laps mokoma halusi mieluummin pelata kuin poseerata.


Tää pienten (<-4-vuotiaiden) puolella oleva ilmakiekkopeli oli paljon parempi, kun ei tarvinnut kurotella. Ja tehtiin ainakin sata maalia!

Roope nukahti heti bussissa. Aapekin simmahti heti, kun sänkyyn pääsi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti